mandag 19. mars 2012

Sauen Ulrik på luftetur

Som den geniale organisasjonen strømmestiftelsen er, har den flere videregående skoler den samarbeider med rundt om i Norges langstrakte land. Det var derfor da stor stemning i stua da lille Kabale og Drucilla skulle få besøk av noen representanter fra to av disse skolene. Med lærer Regine, Hanne og Karen fra Vardafjell vgs, Nora, Åsa, Anette og Kristin fra Kopervik vgs og Tommy Van Pelt fra Strømme i spissen, var det med stor stolthet vi kunne vise frem Drucillas fantastiske og givende arbeid.

Tirsdag tilbrakte vi hele dagen oppe på skolen der gjestene fikk et lite innblikk i hvordan en vanlig skoledag går for seg. Men før vanlige timer kunne starte, var det til sin rett at noe underholdning måtte finne sted. Så rike som vi nordmenn er på vår egen kultur, ble det nok en gang "jeg gikk en tur på stien" som ble den store slagern. Eller, vi vil hvertfalle gjerne tro at det ble en stor slager med tanke på at 90% av jentene på skolen gikk og sang "koko, koko" resten av dagen. Heldigvis ble underholdning noe bedre da elvene og lærerne på skolen satte igang og svingte med hoftenen i takt med de afrikanske rytmene. Også gjestene fikk muligheten til å være med i dansen, noe som viste deg å bli en ganske så morsomt syn.

Norsk kultur på skremmende høyt nivå

Onsdag fikk vi se den andre delen av Drucilla gjennom en ganske så lang og innholdsrik dag ute i fielden. Vi besøkte ikke mindre enn 5 grupper, var på 3 hjemmebesøk og fikk muligheten til å se ganske så mye sang og dans.

På hjemmebesøk til en av medlemmene i en CMMF-gruppe

Sauen Ulrik (Strømmestiftelsens maskot) skapte heidundrende liv i en av gruppene da medlemmene aldri hadde sett en kosebamse før


Litt sliten kanskje?

I tillegg til dette fikk vi også mulighet til å vise dem Kabale "by", dra en snartur til Lake Bunyounyi (som forresten betyr noe med fugl) og være med på litt undervisning om Strømmestiftelsen.

Vi setter utrolig stor pris på besøk og muligheten til å vise hva Drucilla driver med. Det er stas!


Tommy fra Strømme er jammen toppen - men det trengs litt øving i å på shake kroppen!
- Synne og Hanne

2 kommentarer:

  1. Ha,ha "Jeg gikk en tur på stien" har blitt en slager i Kabale! Heldige gjester som fikk se og oppleve mye av det samme vi fikk! Dette er noe dere med stolthet kan vise fram. Nyt de siste ukene, jenter!

    SvarSlett
  2. Nora, Kristin og Annette20. mars 2012 kl. 04:18

    Me koste oss kjempe møkje! Tuuusen takk for at dokker tok så godt imot oss :) Nyt den sista tidå, me savne det allerede! Dokker e spinnsnåle <3
    Hilsen oss så kom på fuste plass + Kristin :D

    SvarSlett